Jaunumi

Jan 3, 2011

X8.LV - Jauns sociālais īssaišu rīks!


Esam izveidojuši pirmo Latvijā sociālo īssaišu (short URL) rīku x8.lv. To unikālu Latvijas vidē padara tas, ka izveidoto saiti ar vienu klikšķi var ieteikt ne tikai Twitter vai Facebook lietotājiem, bet arī draugiem.lv lietotājiem.

Esam izveidojuši pirmo Latvijā sociālo īssaišu (short URL) rīku x8.lv. Kā jabkurš cits šāda veida rīks ( tinyurl.com, bit.ly, tr.im, ej.uz utml), X8.LV piedāvā iespēju saīsināt saiti. Piemēram, serveriem.lv/web/lv/tradicionalais-hostings/ var pārtapt par x8.lv/a7.

X8.LV unikālu Latvijas vidē padara tas, ka izveidoto saiti ar vienu klikšķi var ieteikt ne tikai Twitter vai Facebook lietotājiem, bet arī draugiem.lv lietotājiem. Iegūto īso saiti var nokopēt ne tikai teksta veidā, bet arī kā QR kodu mobiliem telefoniem.

Jūs varat vienkārši iekopēt x8.lv/ pirms jebkuras saites, lai to pārveidotu par īso saiti. Vēl viena noderīga iespēja ir grāmatzīmju joslas poga, kuru pievienojot grāmatzīmēm, turpmāk pietiks ar vienu klikšķi lai jebkuru atvērto saiti varētu saīsināt.

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0