Jaunumi

Jan 10, 2011

Pāreja uz PHP 5.3


Līdz ar PHP 5.2 oficiālā atbalsta izbeigšanu, arī mums jāpāriet uz PHP versiju 5.3. Jaunā versija ir ātrāka un tajā ir krietni mazāk problēmu. Turpretī PHP versijā 5.2 vairs netiks labotas ievainojamības un citas kļūdas. Lai nodrošinātu, ka pāreja neiespaido mūsu klientu lapas, mēs to veiksim trijos posmos.

Līdz ar PHP 5.2 oficiālā atbalsta izbeigšanu, arī mums jāpāriet uz PHP versiju 5.3. Jaunā versija ir ātrāka un tajā ir krietni mazāk problēmu. Turpretī PHP versijā 5.2 vairs netiks labotas ievainojamības un citas kļūdas. Lai gan lielākai daļai lapu pāreja būs nemanāma, tomēr dažos gadījumos var rasties daži nepatīkamie pārsteigumi: x8.lv/d7. Lai nodrošinātu, ka pāreja neiespaido mūsu klientu lapas, mēs to veiksim trijos posmos:

  1. Līdz 1. februārim visiem klientiem tiks dota iespēja iegūt izmēģinājuma kontu uz cita servera, kur pašlaik ir PHP 5.3.4. Visi izmēģinājuma konti uz tā servera tiks dzēsti 1. februārī. Par jebkurām problēmām lūdzam nekavējoties ziņot mums pa epastu.
  2. Visi konti, par kuru nesavietojamību ar PHP 5.3 NAV paziņots līdz 1. februārim, nedēļas laikā tiks pārcelti uz PHP 5.3. Ja līdz 1. februārim Jūs paziņosiet, ka Jūsu konts NAV savietojams ar PHP 5.3, nedēļas laikā to pārcelsim uz citu serveri, kas turpinās nodrošināt PHP 5.2 versijas atbalstu.
  3. Serveris, kas turpinās nodrošināt PHP 5.2 versijas atbalstu sākot ar 1. februāri, būs aktīvs līdz 1. jūnijam! VISIEM kontiem tiek dots laiks salabot nesavietojamības un notestēt savu programmatūru. Tiklīdz Jūsu konts ir gatavs pārejai, ziņojiet mums, lai varam to pārcelt uz citu serveri. Pēc 1. jūnija visi konti tiks pārcelti uz serveri, kas nodrošina tikai PHP versijas 5.3 atbalstu.

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0